Out of the city
Door: pieterignatius
Blijf op de hoogte en volg Pieter
19 April 2010 | Sri Lanka, Colombo
Dit weekend voor het eerst buiten Colombo. Naar Hikuaduwa (of zoiets) in het zuiden. Een rit van 120 km. Onderweg bezoeken we een ander project van de stichting. De schildpadopvang. Bijzonder en mooie dieren. Op route kan je nog steeds de gevolgen zien van de Tsunami. Allerlei woningen die zijn verwoest, staan er nog. Rond een uur of 4 komen we aan. We genieten van een lekkere maaltijd op het strand. We zijn getuige van een prachtige zonsondergang. Ik heb een kamer 900 ruppies = ongeveer 6 euro. Als ik m'n deur open doe, stap ik zo het strand op. 's Avonds hebben we het gezellig gemaakt in Beachclub Mambo. Heerlijk gedanst tot drie in de nacht.
Vanmorgen werd ik om half twaalf wakker. Het ontbijt smaakte goed.
Na het uitchecken hebben we ons op het strand genesteld. Een lekkere duik in het lauwe water. Stevige golven doen me vaak denken aan de Tsunamie. Wat een inpact moet dat hebben gehad. Ontzag voor het water. Uiteindelijk gaat het regenen. Gek om te zwemmen in de regen. We belanden in een of andere standtent, waar we wat lekkers eten en drinken.
We spelen een paar spelletes Halli Galli en Crazy Harry. M'n keyboard komt ook weer voor de dag voor de vrolijke noten. We zingen Happy Birthday voor Catharine uit Australie. Ze wordt morgen 30. Ze is blij met de ballon als kado. Om 21.30 taaien we af voor een lange rit door nachtelijk Sri Lanka. Morgen back to the orphanege.
19 April 2010 - 11:12
Gabe:
Pieter, wat een gaaf reisverslag, aziatische mensen zijn zo aardig he, niet te vergelijken met de horkerigheid in nederland.
veel plezier -
19 April 2010 - 16:35
Hilde:
ik blijf het allemaal met plezier volgen.
Ondertussen werd het zand en de cement gekocht en zijn de werken gestart in afrika!
Zo, we zullen eigenlijk van elkaar nog horen.
SUPER GROETJES
Hilde -
19 April 2010 - 18:38
Bé:
hee Pieter,
blijft echt zó tof je te kunnen volgen(net alsof je een beetje meereisd eigenlijk),en vind het geweldig voor en van je,dat je er zo van geniet en de kids met en door je :D zit steeds met Big Smile te kijken en te lezen hiero hihi
Héél erg bedankt voor je lieve Verjaardagsmailtje vandaag,wat een superverrassing vond ik dat :)
Fijne dagen nog in the orphanage en heeeeel veel Plezier met Backpacken,
Liefs,Bé
ps.zo'n huisje bij het strand lijkt me ook wel wat,mmm -
19 April 2010 - 20:32
Nico En Hilde.:
Hoi Pieter.
Prachtige foto`s.
Maar ik mis jou een beetje op de foto`s.
Het is nu net of je er niet bent.
Nog veel plezier en liefs.
Hilde.
21 April 2010 - 08:24
Barbara:
Dag lieve Piet,
erg byzonder dat wat je nu meemaakt! Je moet de groetjes hebben van Anna ten Brink. Ik zag haar afgelopen week.
Veel plezier, liefs BarbaraWillemTimTom -
21 April 2010 - 16:24
Theo:
hoi pieter\ geweldig, de energie en het hart dat je hebt om de kids daar te vermaken. vraagje: sleep jij je tyros echt overal naar toe? groetjes vanuit zonnig holland, theo -
21 April 2010 - 19:56
Ta.takken@quicket.nl:
Liefste guy!
wat is dit alles geweldig hoor!
Prachtige foto's, en je verslag....een droom waargemaakt! Zalig het weer daar...wij zon hier maar koud(nogsteeds)
ZO ERG BLIJ ben ik voor je, ontroerd door je, en in hart, gebed en lied bij je!
Veel lieve groeten...ook aan de kinderen!
je tera