Gastvrijheid
Door: pieterignatius
Blijf op de hoogte en volg Pieter
28 April 2010 | Sri Lanka, Ambalangoda
We sluiten de dag af met een spelletje Halli Galli en boerenbridge.
Ik heb goed geslapen. Uitstekende matras. Na het ontbijt op zoek naar een internetcafe. Er is er een. En wel in een soort Blokker. Ik zit nu tussen de winkelende vrouwen te internetten. Ik blijk een virus op mijn camara te hebben. Hij blokkeert. Ik krijg de schrik van mijn leven. Weer een paar grijze haren. Een handige jongen helpt me en delete het virus. Blij toe.
Vandaag opnieuw naar het museum en een bezoek aan een weeshuis in de buurt. Ik heb nog wat ballonnen over.
28 April 2010 - 07:55
Diny:
Hi Pieter, volgens mij heb jij moeite om straks terug te keren in de strakke organisatie die Nederland heet. Liefs en geniet -
28 April 2010 - 08:04
Isabelle:
Hi Pieter, het 'enige'(!) dat ik lees in jouw verhalen is: genieten, genieten en nog veel meer genieten! WOW wat een kado voor je leven... GENIET! ;-) Big hug Isabelle -
28 April 2010 - 15:21
Paul Van Groen:
Pieter,
Fijn dat je nog seeds zo geniet en wat een indrukken zal je opdoen !!
Bovendien kan je je trommel gewoon meenemen naar de basisweg als het WK begint ! Brengt wat extra sfeer tijdens de wedstrijden van Oranje !
Geniet de laatste 10 dagen nog enorm !!
Groetjes, Paul. -
28 April 2010 - 17:11
Hildi:
Ik lees met veel plezier je verhalen en bekijk je foto's,
groet Hildi -
29 April 2010 - 13:20
Bé:
hoi lieve Pieter,
ik ben diep onder de indruk van zoveel natuurschoon,je fotos zijn mega en geven een goede indruk,van wat je allemaal beleefd en samen met je gedetailleerde verslagen,helemaal top,
je wordt steeds bruiner joh,nog ff en we kennen je niet meer terug als je weer trug bent in het kikkerlandje.hihi
Namasté along the miles,knufff
Bé
ps.misschien is die kakkerlak van een paar dagen geleden zich wel een hoedje geschrokken en ter plaatse overgegaan,toen hij die emmer over zich heen kreeg en werd zijn universum gedoofd.:P -
29 April 2010 - 13:21
Bé:
ps2. grijze haren staan wel gedistingeerd heuuur :P -
01 Mei 2010 - 20:30
Gré:
dag lieve Pieter,
leuk om dit alles te lezen, en vooral dat je het zo naar je zin hebt! ook voor mij vele bekende plaatsen en herinneringen die naar boven komen door je dagboek. nog heel veel plezier de laatste dagen liefs
Gré